Telefon: 417 91 417

Antirust

Antirust

PitStop Antirust og Bilpleie har lang erfaring med understellsbehandling av kjøretøy.Hos oss kan du være trygg på at arbeidet blir utført grunding, og vil beskytte bilen din for rust i flere år fremover.

Vi er tilknyttet Norges største og ledende forening innen antirust, Norsk Antirustforening.

Norsk Antirustforening tilfører oss jevnlig alt nytt innen utvikling og forskning på antirustmidler. Vi får jevnlig tilsendt sprøyteskjemaer for nye bilmodeller, utviklet i samarbeide med bilprodusenter.

Produktene vi bruker i antirustforeningen er Mercasol.

PitStop er også tilknyttet Norsk Antirusts Garantifond – dvs. at vi gir inntil 15 års garanti på biler nyere enn 2 år, ved full behandling. For deg betyr dette sikkerhet, uavhengig av firmaets økonomi.

Lyddemping av karosseriresonans, populært kalt veistøy, utfører vi med et vannbasert anerkjent produkt Noxudol. Vi er opptatt av gode og langsiktige relasjoner til våre kunder og holder derfor et fornuftig prisnivå i markedet. Hos oss får du gode rabatter i kombinasjonen antirustarbeidet og lakk konservering.

Usikker på om bilen din trenger pleie? Ring oss på telefon 417 91 417, så avtaler vi en tid for en sjekk av ditt kjøretøy.

 

 

Har du spørsmål?

​Vi har rask responstid og er alltid ​tilgjengelig for å svare på dine spørsmål.

Send oss en henvendelse via skjemaet, eller ring oss på telefon
417 91 417

 

 

    Medlem av Norges Bilbransjeforbund